Martaş 35. Yılını Yeni Sloganıyla Kutladı

Martaş 35. Yılını Yeni Sloganıyla Kutladı

Türkiye’nin önde gelen otomotiv yedek parça dağıtım firmaları arasında yer alan Martaş Otomotiv Yedek Parça A.Ş., sektördeki 35. yılını Türkiye’nin dört bir yanından katılan binden fazla iş ortağı ile kutladı.

29 Kasım tarihinde firmanın Gebze Lojistik Merkezi’nde Auto MartaShow adı altında düzenlenen etkinliğe, RAPRO ziyaretçiler tarafından oldukça ilgi gören standı ile destek verdi.

Auto Martashow adı altında gerçekleştirilen Martaş Otomotiv’in 35’inci yıl kutlamaları, sürpriz etkinliklerle renklendi. Etkinlikler kapsamında davetliler Formula 1 simülatörleri ile İstanbul Park pistinde yarışma heyecanı yaşadılar. Ayrıca Volkicar yarış otomobili de davetlileri heyecanlandıran gösteriler yaptı. Açık alanda ise katılımcılar paintball heyecanını tecrübe etme imkanı buldu. Diğer yandan davetliler gün boyu süren çekilişlerle sürpriz hediyeler kazandılar. Destekleyen firmalar etkinlik kapsamında stant açarak gün boyunca katılımcılarla buluştu.

RAPRO 2016’da lojistik merkezi kuracak
Firmamız 12 bin metrekare kapalı alanda 300 çalışanıyla hizmet vermektedir ve ihracat yapan bir firmadır. Kurulduğu günden bugüne kadar kaliteye birinci derecede önem veren bir firma olarak en kısa zamanda 8.000 çeşit ürüne gelmiştir. Bu 8.000 çeşit ürünümüzü Türkiye'de ve dünyada birçok ülkeye satıyoruz. Bugün OEM firmalarının kabul ettiği 16949 kalite belgesine sahibiz ve satışımızın yüzde 35'ini ana sanayiye yapıyoruz. Yan sanayi, aftermarket piyasası da satışlarımızda önemli bir yere sahip ve bu yolda da çalışmaya devam edeceğiz. Ürünlerimizin piyasada bulunabilirliğini arttırmak için 2016 yılının Ocak ayında 7.000 metrekare büyüklüğünde bir lojistik merkezi açacağız. Burada sizlere daha iyi hizmet vereceğiz.

İBRAHİM DURHAN
RAPRO / SATIŞ MÜDÜRÜ